Geke Pouls
Magnetiseur / Medium

Welkom op mijn website                                                                                                          " Werken met en vanuit je hart is het mooiste wat je kan overkomen en er zo voor een ander te zijn"

 

Voorstellen

Hallo, mijn naam is Geke Pouls. Ik ben helderziend, helder wetend en helder voelend medium en magnetiseur. Met mijn gaven wil ik u graag helpen.

Mijn geschiedenis

Toen ik een jong meisje was voelde ik mij al anders dan andere kinderen. Ik zag dingen om me heen en was zeer snel afgeleid, voelde veel situaties aan en pikte sferen automatisch op. Het was moeilijk voor mij om het te benoemen, laat staan te begrijpen vooral toen het moment kwam dat ik besefte dat niet iedereen dezelfde dingen zag en voelde zoals ik dat deed. Ik dacht dat iedereen het voelde en zag zoals ik dat deed en zo gevoelig was. Door mijn eczeem bezocht ik een medium, door haar sessies gebeurden er wonderlijk mooie dingen en veranderde mijn leven, ook had ik contact met mijn overleden vader. Ik heb bij meerdere mediums advies ingewonnen en deze bevestigden ook allemaal mijn gaven. Ik heb mij laten coachen om vervolgens zelf gebruik te gaan maken van mijn prachtige gaven.

Magnetiseren

Magnetiseren is op liefdevolle wijze doorgeven van energie via de handen, op die manier activeert het lichaam om zichzelf te genezen en klachten op te heffen. Ga altijd naar de huisarts als u klachten langdurig aanhouden.

Hoe kan ik u helpen

Met mijn gaven wil ik u graag helpen bij uw klachten of vraagstukken. Ook als u behoefte heeft aan een luisterend oor of diepgaand gesprek bent u van harte welkom, dit kan desgewenst ook plaatsvinden tijdens een (natuur)wandeling. Veel hoog sensitieve en hooggevoelige mensen voelen zich vaak onbegrepen, ook hiervoor kan ik een luisterend oor bieden. Ook kinderen zijn welkom in mijn praktijk.

Stervensbegeleiding

Ook stervensbegeleiding is een deel van mijn werk, ik heb al meerdere mensen mogen begeleiden in de laatste fase van hun leven, deze periode kan heel zwaar zijn, en ik ben u dan graag tot steun, ook kan ik u magnetiseren. Het kan veel pijn verzachten, en u rust brengen in de laatste fase van het leven. 

Rouwverwerking

Rouw en verlies begeleiding, iedereen in zijn leven krijgt te maken met verlies het kan gaan om een verlies van een dierbare maar ook om verlies van werk, relatie of gezondheid. Soms lopen mensen vast in hun verdriet, steun van anderen is belangrijk in periodes van rouw. Wanneer je onvoldoende steun of begrip van uit je omgeving ervaart of er angst bestaat om een ander tot last te zijn kan ik een steuntje in de rug zijn. Er bestaat geen pasklare oplossing hoe een verlies te verwerken, met behulp van rouwbegeleiding is het verlies niet weg te nemen. Het is een proces waarin je met hulp en ondersteuning de gelegenheid wordt geboden om over je verlies ervaring te praten, het delen van ervaring, gedachten en gevoel helpt bij het verwerken.

Fotoreading

Ook voor een fotoreading kunt u bij mij terecht. Deze reading wordt gedaan aan de hand van een (digitaal) gestuurde of meegebrachte foto, waardoor ik aan de hand van deze foto contact kan maken met personen en/of bepaalde situaties.


Een liefdevolle groet Geke


Voor vrijblijvende informatie of het maken van een afspraak neem gerust contact op. 

Indien u het fijn vindt mag u iemand meenemen om datgene wat u vertelt wordt op te schrijven zodat u het ontspannen kan aanhoren. Alle consulten blijven strikt vertrouwelijk tussen u en mij, betaling na afloop sessie.

Geke Pouls

Boekweitstraat 22

7776 BP Slagharen

gekepouls@gmail.com / 06-21250340

KVK: 60152699

Voorwaarden:

Indien u een afspraak maakt is deze bindend, bent u verhinderd, belt u dan minimaal 12 uur van te voren af op nummer 06-21250340. Indien u minder dan 12 uur van te voren afzegt of helemaal niet, ontvangt u een nota voor de gereserveerde tijd. 

 l